Pas ekstra godt på dine spejle når du skal flytte

Flyttemænd
Pas ekstra godt på dine spejle når du skal flytte
Henrik Andersen
-
09/06/2022
-

Spejle kan være rigtig dyre at indkøbe, især hvis man gerne vil have flotte store spejle med træramme eller en anden ramme for den sags skyld.

Derfor skal dit spejl også flyttes på sikker vis når du skal have det flyttet eller transporteret fra et sted til et andet. I denne guide givet vi dig nogle gode råd til at flytte dit lille eller store spejl på en helt sikker måde.

Sådan pakker du spejle sikkert til flytning

Spejle er ofte sorbare overfor stød og slag, som kan give ridser eller i værste fald ødelægge glas og ramme. Og særligt de store spejle er også uhåndterlige, og kan ikke sådan lige pakkes ned i en mindre kasse. Men hvad gør man så?

Der findes faktisk kasser der er store nok til at pakke de fleste spejle ind i. Her er det vigtigt at hulrum i kassen fyldes ud med blødt materiale, så spejlet ligger fikseret i kassen og kan tåle at blive håndteret under både flytning og transport.

En anden mulighed er at pakke dine spejle godt ind i bobleplast og bølgepap. Bølgepap er særligt godt til hjørnerne, men en kombination af bobleplast og bølgepap giver ofte det mest sikre resultat. Tiden du bruger på dette kan være givet rigtig godt ud. Særligt ved vigtige arvestykker eller meget dyre spejle, som bare ikke må blive ridset eller gå i stykker.

Når du pakker dine spejle i bilen kan du også vikle dem ind i tæpper eller tykke dyner for at give ekstra beskyttelse under transporten.

Få professionel flyttehjælp

Den sikre måde at få dit spejl sikker frem på, er ved at hyre nogle professionelle flyttemænd.

Hyre du et professionelt flyttefirma til opgaven kan du være sikker på at de har prøvet at flytte spejle før, og derfor ved hvordan man håndtere det sikkert. Men udover det så vil flytningen også være forsikret skulle der ske noget med spejlet eller andre ting du skal have flytte i samme omgang.

Står du selv for din flytning, så kan du måske finde inspiration i denne huskeliste til flytning.

Copyright 2024 - Pilanto Aps